• Alltid på tid og innenfor budsjett
  • Virkelig fokus på kundetilfredshet
  • Overlegen kvalitet og håndverk
  • Finansielt ansvar overfor våre kunder
  • Kvalitet og verdi av prosjekter vi leverer
  • Gratis konsultasjon

gulvinstallering i hjem i Oslo

Alt begynner med gulvet

Grunnlaget for alle boliger er et gulv som er funksjonelt og har riktig stil. Utfordringen med å legge et eget gulv ligger vanligvis i å håndtere egnede gulvmaterialer i de riktige stedene – og for å få det pent. Uklare ledd, skrå parkett og tepper som løsner seg over tid er dessverre altfor vanlige.

Med oss får du profesjonell hjelp med gulv i Oslo. Vi har trent gulvleggere som legges hundrevis av kvadratmeter med ulike gulvmaterialer – fra parkett til linoleum. Gjennom årene har vi hjulpet mindre og større kunder å legge gulv i leiligheter, hus og andre rom. Ta en titt på “tidligere prosjekter” her på vår hjemmeside for mer informasjon om de gulvene vi har lagt til.

Renovering, gulvlegging og lengre levetid
“Knarr”, “Gnissel” eller “brak”. Hvordan lyder gulvene dine? Gulvene kan ende opp i begge tilfeller gjennom årene. Men det er ikke bare støy, men også stygge klær som indikerer at en ny etasje er både nødvendig og forfalt. Vi renoverer og forlenge levetiden til eksisterende gulv. For parkettgulv kan det bety sliping og erstatning av deler av skadede gulv for å gjøre det nytt.

Gulvbelegg- del av totalrenovering
Trenger du mer enn et nytt gulv? Vi gjennomfører totalrenovering hvor gulvleggingen er en viktig del. Her bistår vi med råd ved starten av prosjektet, slik at alt materiale kollapser og fungerer rent praktisk. Hos oss får du én kontaktperson gjennom hele prosjektet, enten du skal legge gulv eller renovere hele hjemmet.

Kontakt oss og vi vil fortell deg mer om hvordan vi kan hjelpe deg med gulv i Oslo.

Ring oss

Tilbud / Befaring

Privatperson / bedrift?:

Område:

Tjeneste:

Tilbud / Befaring